Sociaal ondernemen

Kiezen voor 'Dit-is-Het' is kiezen voor sociaal ondernemen. Bij 'Dit-is-Het' groeien mensen met een beperking door het bedrukken of borduren van aan uw bedrijfskleding en geschenken; zij zijn trots op hun werk en dat de arbeid nuttig was - u gaat de producten immers echt gebruiken - vergroot hun gevoel van eigenwaarde enorm.

Bedrijfskleding bestellen

Onze kracht zit in korte lijnen, bedrukkingen die goed worden aangeleverd zijn klaar binnen 5 werkdagen. Ook kunnen wij met u meekijken om te zorgen dat er geen foutjes in bijvoorbeeld lettertype- of kleurkeuzes over het hoofd worden gezien.

Kies je ook voor sociaal ondernemen?

Je kunt rechtstreeks bij ons terecht om je bedrijfskleding en relatiegeschenken te bestellen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Bedrukte en geborduurde bedrijfskleding

Bedrijfskleding houdt je warm en beschermd je bij jouw werk, maar kan ook het visitekaartje zijn van uw bedrijf. Goed bedrukte of geborduurde bedrijfskleding zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling.

Wij bedrukken kleding op allerlei manieren: full colour, enkelkleurig, door middel van sublimatie of borduren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk hier voor meer informatie over het bestellen en borduren van bedrijfskleding.

Relatiegeschenken en diverse artikelen

Leuke producten en relatiegeschenken bedrukt met het logo van of informatie over uw bedrijf. Wij denken ook graag met u mee over gestandaardiseerde geschenken of artikelen. Mocht u hierover vragen hebben, neem gerust contact met ons op; geen vraag is te gek!

Mok met bedrukking

Mok met bedrukking

Vanaf € 10,- 

  • Je mok (groot of klein senseokopje) met één of meerdere leuke foto's, afbeeldingen of teksten.
  • Verkrijgbaar in twee maten: een grote mok of een klein mokje, ideaal voor bij uw Senseo koffiezetapparaat.
  • Staffelkorting is bij grotere afnamen mogelijk.

Collega in verwachting?

Bent u op zoek naar een leuk kraamcadeau voor uw collega of relatie? 'Dit-is-Het' heeft ook een heel groot aanbod aan kraamcadeautjes!