Welkom in onze winkel

Bij het 'Dit-is-Het' Borduur- en bedrukkingsatelier bedrukken en borduren mensen met een beperking textielwaren en allerlei andere producten. De medewerkers werken volgens het Eigen Initiatief Model, waarin taken zo opgedeeld worden dat zij, ook door mensen met een beperking, zonder kwaliteitsverlies uitgevoerd kunnen worden.

Omdat wij maatwerk afleveren hebben wij geen webwinkel. Voor meer informatie over producten kunt u contact met ons opnemen.

Verkoop aan particulieren

Particulieren kunnen bij 'Dit-is-Het' terecht voor mooie bedrukte en geborduurde textielwaren, kraamcadeautjes en andere geschenken. Leuk, verantwoord en vaak dezelfde dag nog klaar.

Sociaal ondernemen

Kiezen voor 'Dit-is-Het' is kiezen voor sociaal ondernemen. Bij 'Dit-is-Het' groeien mensen met een beperking door het bedrukken of borduren van aan uw bedrijfskleding en geschenken; zij zijn trots op hun werk en dat de arbeid nuttig was - u gaat de producten immers echt gebruiken - vergroot hun gevoel van eigenwaarde enorm.

Bedrijfskleding bestellen

Onze kracht zit in korte lijnen, bedrukkingen die goed worden aangeleverd zijn klaar binnen 5 werkdagen. Ook kunnen wij met u meekijken om te zorgen dat er geen foutjes in bijvoorbeeld lettertype- of kleurkeuzes over het hoofd worden gezien.

Kies je ook voor sociaal ondernemen?

Je kunt rechtstreeks bij ons terecht om je bedrijfskleding en relatiegeschenken te bestellen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Verkoop aan verenigingen

Ook voor (sport)verenigingen is 'Dit-is-Het' de juiste keus: een mooie combinatie van snelle levertijd, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord werken. Voor onze medewerkers, allemaal mensen met een beperking, is het natuurlijk hartstikke mooi om te zien dat allerlei verenigingen zich met hun werk, bedrukte en geborduurde kleding, profileren.

Sportkleding bestellen

Kies je ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Je kunt rechtstreeks bij ons terecht om je sportkleding te bestellen voor je vereniging. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.