Dymphy

Ik ben Dymphy, 32, moeder van drie lieve jonge meiden en woon samen met hen in Wijk bij Duurstede. Oorspronkelijk kom ik uit Cothen dus ik ken de kinderboerderij al van jongs af aan. Dieren hebben altijd centraal gestaan in mijn leven en ik ben daarom na mijn middelbare school de opleiding Dierhouderij gaan doen.

Tijdens deze opleiding heb ik 1,5 jaar stage gelopen op Kinderboerderij de Brink in Zeist. Daar kwam ik in aanraking met mensen met een beperking die op de kinderboerderij hun dagbesteding hadden. Ik zag meer toekomst in het werken met mensen met een beperking als in de wereld van de dierhouderij dus ik ben na drie jaar Dierhouderij overgestapt naar de SPW.

 

Per toeval zag ik in augustus 2018 de vacature van ‘Dit-is-Het’ op de site van de kinderboerderij toen ik deze aan het bekijken was tijdens een bezoekje aan de kinderboerderij met mijn kinderen. Voor mij een droomvacature; ik kon de twee werelden die ik het leukst vind misschien wel gaan combineren! Ik heb gesolliciteerd en toen ging het snel. Ik heb na twaalf jaar mijn baan als woonbegeleider opgezegd bij Reinaerde en ben per 1 september begonnen op kinderboerderij de Vliert.

 

Een droombaan blijkt het inderdaad te zijn, ik heb het ontzettend naar mijn zin!