PETER

Mijn naam is Peter Balvers en ben als chauffeur-vrijwilliger bij Dit-is-Het en de GravenBol EXPRESS actief. Bij Dit-is-Het kwam ik in een “warm bad” en past mijn profiel wel uitstekend. Men neemt je zoals je bent en accepteert je met al de bijzondere kwaliteiten. Ik geniet van de openheid, eerlijkheid,  warmte en directheid van alle medewerkers.

Nobody is perfect ! vandaar dat ik zeg: “Een dag niet geblunderd, is een dag niet geleefd”.

Ik heb reeds 38 jaar actief gewerkt en ben nu 2 ½ jaar werkzoekend maar zeker niet werkloos !

Vrijwilligerswerk absorbeert veel  vrije tijd, hetgeen oogluikend toegezien wordt door mijn  vrouw Yvonne en mijn kinderen Erica en Inge,  kleinkinderen Julia en Thomas en schoonzoons Christiaan en Willem.

Vrijwilligerswerk:Verkeerscoördinator evenementen WijkNogLeuker,  Verkeersregelaar bij evenementen; Vice- voorzitter stembureau WbD; Vrijwilliger Rode Kruis; Begeleider Truckersdag Houten; Collectant bij Hartstichting, Rode Kruis en KWF; Vrijwilliger R.K. kerk o.a. onderhoudsploeg begraafplaats Steenstraat

vacature chauffeur

Enkele van onze werknemers wonen te ver van 'Dit-is-Het' om zelfstandig naar ons atelier te reizen. Gebruik van het openbaar vervoer is ook niet altijd een optie. Sinds 2014 is 'Dit-is-Het' hiervoor in het bezit van een bus waardoor het wel mogelijk is voor onze werknemers om naar 'Dit-is-Het' te komen. De bus wordt bestuurd door vrijwilligers.

Vrijwilligers gezocht!

 

Wij zijn op zoek naar een chauffeur  die onze werknemers voor hun werkdag op willen halen en na het werk weer thuis willen brengen. Onze werknemers wonen in en om Wijk bij Duurstede.

Wij hebben een fijn team van chauffeurs die volgens rooster dit vervoer verzorgen. Echter zoeken wij aanvulling van dit team.

Wij vragen van u:

  • In het bezit van rijbewijs B en ruime rijervaring.
  • Affiniteit met de doelgroep
  • Klantvriendelijkheid

 

Wat bieden wij:

Een leuke en belangrijke vrijwilligers job waarin uw bijdrage er echt toe doet!

Ondersteuning vanuit het team van begeleiders.

Interesse?

Neem dan contact op met labina@dit-is-het.nl

Wij horen graag van u!