Sharron

Ik ben Sharron Casas Druppers, een jonge vrolijke vrouw en tevens moeder van twee prachtige dochters. 

Ik heb de deeltijd opleiding SPH/Social Work gevolgd te Driebergen en daarna in Utrecht. Vanaf dat moment ben ik altijd werkzaam geweest binnen de zorg met een grote diversiteit aan doelgroepen, wel altijd op woongroepen gewerkt.
Na een aantal jaren in de zorg te hebben gewerkt besloot ik om een carrière switch te maken als commercieel medewerker binnendienst binnen een groot internationaal zeefdrukkerij.
Hier miste ik erg "het werken met mensen" en binnen een teamverband waardoor ik besloot terug te switchen.

In april 2012 ben ik begonnen bij Het Droomhuis, vanaf de start, als persoonlijk begeleider. Ik heb hier vier jaar met plezier gewerkt en veel geleerd maar het onregelmatige werken in combinatie met jonge kinderen leidde tot een heel druk leventje.

Sinds maart 2016 ben ik werkzaam binnen dit kleurrijke bedrijf waar ik met veel plezier mag werken!
Na de medewerkers goed te hebben leren kennen en de producten die zij kunnen maken spreek ik mijn bewondering naar hen uit en ben dan ook erg trots ze en op wat zij allemaal met veel liefde kunnen maken.

In de korte periode dat ik hier werk heb ik al veel mogen leren op persoonlijk vlak en ik krijg hier de gelegenheid om mij verder te ontwikkelen op het professionele vlak, waar ik erg blij mee ben!