WOUTER  TONY  Dinozzo ( ncis 2017 ) W.Eickhoff

2-06-2017

Hallo ik ben Wouter Eickhoff ik ben 46 en straks bent ik 47 jaar oud in het jaar 2017 Ik werkt bij Henny brouwer op de bedrijf  bij DIT-IS-HET in de wijk bij Duurstede  sinds de opening oktober 2009 en ik woont sinds 2012  in het DROOMHUIS in de Wijk bij Duurstede. In het droomhuis heb ik een vriendin waar ik verliefd op ben. Zij  heet CYNTHIA BOS . En zij is ook verlieft op wouter Ik bent ook van het Apostolische genootschap Zeist & Nieuwegein. en als u meer van het Apostolische werk weten dat kan ook via het internet dat is een internet van het Apostolische genootschap  www.Apostolischgenootschap.nl.

  Ik kan heel goed werken in het bedrijf dit-is-het. Ik ben goed  Pellen vind ik het leukst.  Ontwerp maken voor mij zelf of voor mijn familie met foto’s vind ik ook leuk. Ook zorg ik voor de post.  Tussen de middag mag ik even vrij computeren. Dat vind ik fijn. Dan ga ik op Internet informatie zoeken over het koningshuis, Geschiedenis, Superman, De Knight Rider. Ik zorg er ook voor dat op maandag  melk gehaald wordt bij AH.  En ik zorg dat de plastic afval in de plastic bak terecht komt. Dit is goed voor het milieu. Ik loop naar mijn werk toe en ga om 16.00 uur zelfstandig naar huis. Ik heb een eigen ondersteuningsplan van het bedrijf dit-is-het arbeid met zorg 2017 We hebben ook een eigen snipperkaart 2017 Alles over het bedrijf is te vinden op internet www.dit-is-het.nl  Ik vind het fijn dat de website is vernieuwd. Mij grootste wens is persoonlijk pensioenbedrijf. Een leven met Cynthia in Wijk bij Duurstede en te blijven werken bij Dit-is-Het. Ik ben echt blij met mijn ouders die in Nieuwegein wonen. Ik heb geen hobby’s meer want WouteR Eickhoff  is nu een man van 46 jaar oud maar straks is hij 47 jaar in het november in het jaar 2017 . Ik vind alles van het koningshuis interessant. Maar ook NCIS.  

WOUTER

10-09-2014

Deze mail ontvingen wij van Nico Eickhoff, Wouter's vader, na onze jubileumviering op vier september 2014:

Dag Henny,

 In de eerste plaats nogmaals gefeliciteerd, 5 jaar waar blijft de tijd. Maar wat ik mij realiseerde toen ik vanmiddag bij jullie was en Wouter zo bezig zag was dat het mij ontroerde hoe hij zich bij jullie ontwikkeld heeft en wat hij allemaal doet en hoe hij met mensen omgaat. Wij, mijn vrouw en ik, zijn daar enorm blij mee en het geeft ons enorm veel rust wetende dat er mensen zijn die hem op een goede manier kunnen begeleiden. Wij zijn er dankbaar mee, dit is ons nog nooit overkomen dat hij ergens 5 jaar zo goed op zijn plek is en zo begeleid wordt. DANK JE WEL!

Met een hartelijke groet Nico Eickhoff

Fantastisch om te horen, daar doen we het voor!

.